Cautare

6006 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 alba" (4.64 secunde)
Iar, Duminica 1 Decembrie 1918, suveranii romani au dat o masa de gala la Palatul Regal din Bucuresti, in timpul careia a sosit si telegrama de la Alba Iulia vestind unirea Transilvaniei cu Romania.
- Istoricii n-au putut inca stabili cine a fost primul presedinte american care a facut pomul de Craciun la Casa Alba.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
6200 lei si 1190 euro - doua agende ce contin insemnari cu sume de bani si nume de prostituate - doua pliculete inscriptionate ,,ENTRAN FORTE" - doua pliculete inscriptionate ,,PURE B MAGIC" - un pachet forma patrata ce contine pulbere de culoare alba si doua ghemuri de hartie ce contine pulbere de culoare alba, avand o cantitate totala de aproximativ 200 g.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
N-am inteles nici schimbarea lui Jordi Alba cu Balde. ... Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, in minutul 62, acesta deviind in plasa la o pasa a lui Jordi Alba. ... Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) - Busquets - Gavi (N.
Daca pana acum o piata de gros care sa corespunda standardelor europene si mai ales produse comercializate dupa regulile comunitare reprezentau doar vise, pana in august 2009 vor deveni realitate, pentru ca piata de gros de pe Calea Basarabiei urmeaza sa fie extinsa prin constructia unei noi hale de legume si fructe cu o suprafata de 756 de metri patrati, o hala de sortare de 312 metri patrati, dar si a altor parcari destinate TIR-urilor, toate cu fonduri europene, astfel incat suprafata totala sa ajunga la 21.000 de metri patrati.
PSD a pierdut localitati foarte importante (de exemplu, Murfatlar, Poarta Alba etc.), nu are nici un alt oras din judet, iar in turul 2 este asteptata o resuscitare totala ad-hoc a Aliantei PNL- PD din judet care sa infranga candidatii social-democrati.
Nu avem inca Alba ca Zapada, dar avem precis marul otravit Inpolitics informeaza: ... Altfel spus, nu avem inca Alba ca Zapada, dar avem precis marul otravit. ... Alegerile de duminica nu au adus rezultate bune pentru USL, sa recunoastem.
Valoarea medie a profitului unei firme autohtone este, la nivel national, de doar 17.500 de euro anual, releva un studiu prezentat in Carta Alba a IMM-urilor realizata de Consiliul National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania si prezentata luni.
salata verde, spanac, patrunjel, pastarnac, morcov, telina, sfecla rosie, varza alba si rosie, broccoli, conopida, tomate, cartofi copti, ridichi, fasole verde si fasole cu bobul mare, mazare verde, bame, linte, napi, gulii, usturoi, ceapa, creson si hrean;
salata verde, spanac, patrunjel, pastarnac, morcov, telina, sfecla rosie, varza alba si rosie, broccoli, conopida, tomate, cartofi copti, ridichi, fasole verde si fasole cu bobul mare, mazare verde, bame, linte, napi, gulii, usturoi, ceapa, creson si hrean;
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Sanatatea si protectia mediului sunt doua dintre capitolele pentru care Primaria Craiova aloca mai putini bani in 2009 decat anul trecut.
google-analytics.com